Képzések

Visszajelzés DC programban

Miről szól a képzés?

Képzésünkön átadjuk tudásunkat a fejlesztő visszajelzések működtetéséről, amivel már másnap elfogadóbbá, elkötelezettebbé, cselekvőkészebbé, felelősebbé tehetik leendő és jelenlegi  kollégáikat.

INFORMÁCIÓK

 • Az képzés nyelve: Magyar
 • Az képzés időpontja: 2019. Május 28. (kedd) vagy November 22. (péntek)
 • A képzés időtartama (a visszajelzések alapján): 1 nap
 • A képzés díja: 68 ezer forint + áfa / fő
  Amennyiben egy szervezettől több résztvevő vesz részt a képzésen, a második főtől minden résztvevő 15% kedvezményben részesül.
 • Milyen ellátás, oktatási anyagok vannak a képzésben?
  Az ár tartalmazza a képzés díját és az ellátást, valamint tananyagokat, kézikönyvet, tesztkipróbálási lehetőséget (VTS tréningek esetén)

Általános leírás

A visszajelzésre tekinthetünk olyan munkahelyi szükségletként, amit igen nehéz kielégíteni. Azaz gyakran érezhetjük úgy, hogy soha nem elég belőle.

A “visszajelzés” szóra a Google közel 10M találatot ad, annak célja, helye, módja, módszertana és még számtalan összefüggés szerint. Képzésünk abban egyedülálló, hogy specifikusan a Development Centerekhez kapcsolódó visszajelzések módszertanára fókuszál.

A DC módszertan a kompetenciamérések között különleges helyet foglal el, hiszen valójában közelebb áll a fejlesztési aktivitásokhoz, mint a mérési helyzetekhez. Ennek megfelelően a programhoz kapcsolódó visszajelző alkalmak leginkább a támogatásról és az egyéni fejlődés melletti elköteleződésről, elkötelezésről szólnak. A legjobb esetben is mindössze néhány óra alatt el kell érnünk, hogy az érintett megértse, elfogadja, magáévá tegye, beépítse és elkötelezetten tovább is vigye a saját fejlődéséhez szükséges üzeneteket. Szakmai vezetőként mindezek menedzselésére jóval több idő, hónapok, évek állnak rendelkezésre, mégis a visszajelzés az egyik leggyakoribb elem a vezetőfejlesztési programokban. Nem meglepő, hiszen nehéz jól csinálni.

Mit fog kapni Ön a képzéstől?

 • A képzés fókuszában a DC programok keretében adott visszajelzések állnak. A képzés bemutatja, hogy mitől lesz egy visszajelzés hatékony, strukturált és valódi interaktivitással bíró, illetve hogy milyen csapdái vannak a visszajelző helyzetnek. 

Milyen előnyökkel jár az Ön számára a részvétel?

 • A képzés elvégzését követően Ön képes lesz általában hatékonyabb visszajelzések adására. 
 • A képzés elvégzését követően Ön képes lesz DC programok során visszajelzés adására.
 • A képzés elvégzését követően Ön képes lesz bizonyított módszertan segítségével történő eredményes visszajelzés elsajátítása.
 • A képzés elvégzését követően Ön képes lesz elégedettséget, a visszajelzést hasznos alkalomnak megélő résztvevői élmény megteremtésére

Önnek szól ez a képzés?

 • Igen, ha Önnek HR vezetőként visszajelzést kell adnia a munkatársainak
 • Igen, ha Önnek AC/DC programok értékelőjeként visszajelzést kell adnia a résztvevőknek
 • Igen, ha Önt érdekli, hogy milyen egy hatékony visszajelzés / Igen, ha Ön szeretne fejlődni visszajelzőként

Jelentkezés most

Az előadók bemutatása

Esze Viktória pszichológus, családterapeuta-jelölt
„Az At Work csapatában egyaránt részt veszek a VTS-sel kapcsolatos szakmai feladatokban és az AC/DC programokban is. Öröm számomra ilyen összetett szervezetdiagnosztikai eszköztárat alkalmazni, melynek köszönhetően összefüggéseiben láthatjuk a személyek mért kompetenciáit. A méréseknek köszönhetően a szervezetek emberi erőforrást érintő működéséről is képet kapunk, ami számomra izgalmas rendszerszemléleti kérdés. Munkám során oktatások, tréningek tartásával is szívesen foglalkozom, feltölt a közös munka és a tudat, hogy értékes szakmai ismeretek átadásával támogathatom mások munkáját.”
Fózer-Selmeci Barbara Sport szakpszichológus, tanácsadó
„Sport szakpszichológusként a mai napig örömmel tölt el, hogy egy olyan szervezetnél tölthetem a mindennapjaimat, ahol át tudom forgatni a gyakorlatba sportpszichológiai ismereteimet. A Vienna Test Rendszer széles palettája lehetőséget nyújt, hogy sportolók és egyéb munkavállalók képességeit egyaránt tudjunk differenciáltan tesztelni. Így egyszerre több területre is betekintést nyerhetünk pszichológusként és szívesen adom át a tudást és gondolkodom közösen a kollégákkal az oktatások keretében.”
Laczai RóbertÜgyvezető igazgató, vezető tanácsadó
„Sok éves tapasztalattal rendelkezem szervezetdiagnosztika és –fejlesztés területén. Ez idő alatt folyamatosan változtak a szakmai trendek és igények, melyekhez azt gondolom, sikerült alkalmazkodnunk. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen profi és elismert tesztrendszerrel dolgozhatunk, mint a VTS. Ahogy arra is, hogy egyedi AC és DC feladatainkkal mára számtalan programon vagyunk túl, sok ezer ember mérésével és visszajelzésével.”
Pinczés MátéMunkapszichológus, tanácsadó
„Távol álljon tőlem az „elmúltnyolcévezés”, de 2010 óta több ezer munkavállaló kompetenciáinak felmérésében vettem részt kiválasztási vagy fejlesztés-előkészítési céllal, legfőképp a Vienna Test System és az AC/DC módszertant alkalmazva. Ezek kapcsán gyakran tartok oktatásokat, képzéseket, melyek igazán közel állnak hozzám.”

Esettanulmányok

Kamionsofőrnek jelentkezők alkalmasságvizsgálata

Kamionsofőrök alkalmasságvizsgálata

2015 októbere és 2017 áprilisa között összesen 1966 kamionsofőrnek jelentkező pályázó alkalmasságvizsgálatában vettünk részt. Mi természetesen a Vienna Test System külön erre a mérési programra összeállított tesztcsomagjával támogattuk ...

Így térül meg a VTS használata

A Vienna Test Systemet fejlesztő osztrák Schuhfried cég még a 2010-es évek elején készített egy hatástanulmányt, melynek eredményei kiválóan mutatják, hogy a VTS használata a kiválasztásban milyen forintosítható előnyökkel jár. Free ...

Hogy dolgoznak a fiúk a bányában?

Pelser és munkatársai 2005-ben végeztek el egy vizsgálatot dél-afrikai bányákban dolgozó nehézgép vezetőkkel. Ez egy kulcsfontosságú pozíció a bánya hatékonysága szempontjából: a nehézgép vezetők azok, akik feltöltik a rakományt, ...

TOVÁBBI TANULMÁNYOK

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

2019-05-02T10:50:27+00:00