WORKSHOP

Úgy vezetek autót, mint embereket? – Szakmai workshop

Mi a közös a vezetők és az élsportolók között? Milyen vezetői képességeket érdemes mérni a személyiségjegyek mellett? Miképpen törekedhet egy vezető az egyensúlyra a mindennapok során? Áprilisi workshopunk alkalmával ezekre a kérdésekre fogunk választ adni.

A vezetői munkát gyakran hasonlítják – nomen est omen – a sofőrök, autó és motor sportot űzők tevékenységéhez: rugalmasságban, döntési számban és döntési sebességben, alkalmazkodásban. Olyan területeken, melyek segítségével a személyiségen túl a kognitív státuszról is képet alkothatunk. A vezetőfejlesztés hasonlóan a sportolók felkészüléséhez akkor igazán sikeres, ha célzottan, a legnagyobb változást, hasznot hozó területeken történik.
Workshopunkon bemutatjuk, hogyan lehet gyors, pontos, átfogó képet kapni a vezetők személyiség és kognitív státuszáról. Meghívott vendégünk Matics Zsoltpedig, aki csapatával élsportolók fejlesztésével foglalkozik, bemutatja, hogyan lehet ezen információk birtokában az életminőséget meghatározó módon megtartani az egyensúlyt a vezetők mindennapjaiban.

Dátum: 2019. április 9. (kedd) 09:00-12:30
Helyszín
: Budapest központi helyén található rendezvényhelyszín (a regisztrálóknak e-mailen küldjük el a végleges helyszín-információkat)
Részvételi díj: Díjmentes
Jelentkezés: az agnes.nemeth@atwork.hu e-mail címen

További információkért keresse Németh Ágnest (+36) 30 607 2006

Iratkozzon fel hírlevelünkre!